MMA-svepet inför UFC 262: Är detta Tony Fergusons sista chans?

✔ Vem blir ny lättviktsmästare i UFC?

UFC 262 väntar oss i helgen och det finns nu ett nytt avsnitt av MMA-svepet för att ackompanjera galan!

En ny lättviktsmästare kommer att krönas då Charles Oliveira och Michael Chandler gör upp om den vakanta titeln som Khabib Nurmagomedov lämnat ifrån sig. Oliveira är en sann UFC-veteran som nu radat upp hela åtta raka segrar – alla utom en via avslut. Chandler är före detta lättviktsmästare i Bellator som dundrade in i UFC med en spektakulär knockoutvinst över Dan Hooker.

I den delade huvudmatchen på UFC 262 kommer den forne topplättviktaren Tony Ferguson att återvända för ett möte med Beneil Dariush. Ferguson har gått från att vara en av de bästa fighters i de lättare viktklasserna till att nu ha två raka, ensidiga förluster i ryggen.

Utöver det kommer dessutom den brasilianske thaiboxningsexperten Edson Barboza att gå sin tredje match i fjädervikt mot hårt-slående Shane Burgos.

Se det uppdelade avsnittet av MMA-svepet inför UFC 262 nedan!


ENDAST PÅ MMANYTT


MMA-svepet: UFC 262

 

 

Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara