MMAnytt Fokus Jack Hermansson: “Vi har varandras rygg”

🎦 MMAnytts egenproducerade UFC Embedded är tillbaka - denna gång med Jack "The Joker" Hermansson!

I helgen går den svenska stjärnan Jack “The Joker” Hermansson huvudmatch mot Jared Cannonier i Köpenhamn, Danmark.

Hermansson har vunnit sina senaste fyra matcher och stod för en riktig bragdprestation i sin senaste match. Hermansson visade noll respekt för Ronaldo “Jacare” Souzas markgame och var till och med nära att låsa ut BJJ-mästaren.

Inför UFC Danmark var MMAnytts Stefan Romare på besök i Oslo och Frontline Academy för att hänga med under förberedelserna inför huvudmatchen. I avsnitt ett får vi hänga med på lite grapplingträning tillsammans med coach Eduardo “Teta” Rios och lätta tungviktaren Volkan Oezdemir.

Vi får även se vad stjärnan äter för att återhämta sig mellan träningspassen. Producerat av Stefan och Sebastian Vendel-Martinez.

Spana in avsnitt ett av MMAnytt Fokus högst upp i denna artikel!

Mer om UFC Danmark

Så streamar du UFC Danmark:

Sugen på att streama galan? Det gör du genom att teckna ett abonnemang hos Viaplay.

Det som krävs för att kunna se eventet är paketet Viaplay Sport alternativt Viaplay Total – läs mer och skaffa ditt konto här.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtMMAnytt FokusSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara