MMAnytt-podden #33 – Vi intervjuar Sadibou Sy!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Första intervjun med Sadibou Sy efter PFL 10 ✅ Slogs mot UFC-veteraner och kom långt i miljonturneringen

MMAnytt-podden är tillbaka med det 33:e avsnittet från BrainPunch-studion i Bålsta. Missa inte avsnittet på YouTube, Twitch, Facebook eller här på MMAnytt.se!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv

MMAnytt-podden #33 – Vi intervjuar Sadibou Sy!

MMAnytt-podden #33 – Vi intervjuar den svenske MMA-stjärnan Sadibou Sy! 🔥🇸🇪

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 29 oktober 2018

I podden kommer Ashah Tafari och Kenny Starfighter bland annat intervjua den svenske MMA-stjärnan Sadibou Sy. Sy var senast aktuell på PFL 10 i Washington D.C. förra helgen, där hans resa i den stora miljonturneringen tog slut. Knockoutartisten tog sig hela vägen till semifinal efter flera matcher mot toppfighters och bedriften ger honom ändå en prissumma på 100 000 dollar.

I ett livesänt videosamtal kommer vi få höra Sys tankar efter matcherna i USA, vad som väntar härnäst och mycket mer.

Vidare kommer Ashah och Kenny snacka om helgens UFC Moncton, diskutera senaste nytt i MMA-världen och självklart blicka framåt mot lördagsnattens stora UFC 230: Cormier vs. Lewis, som blir UFC:s tredje årliga gala i historiska Madison Square Garden.


RELATERAT: Du har väl inte missat att MMAnytt-podden finns som ljudpodd?


Har du frågor som du vill att vi ska ta upp i kvällens avsnitt? Skriv dem här i kommentarsfältet eller live i sändningens chattrum!

Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara