MMAnytt provar på nya hälsotrenden: Vitamindropp!

✔ Svenska stjärnor som Alexander Gustafsson och Khamzat Chimaev har testat - nu var det MMAnytts tur!

Fighters och toppatleter letar alltid efter nya sätt för att optimera sin hälsa för att kunna prestera på högsta nivå. Men även för oss dödliga finns nu ett alternativ som kan sätta en guldkant på vardagen och göra en markant skillnad i vårt välmående. Den senaste hälsotrenden är Vitaminshots B12 och Vitamindropp Complex, något som MMAnytt fick chansen att prova på när vi besökte en av Release Co. kliniker i Stockholms innerstad. Behandlingen har kommit att bli något av en snackis i bland annat USA där kändisar som Leonardo DiCaprio har kommit att svära vid dess positiva hälsoeffekter. 

Vi skickade vår alldeles egna superstjärna Sebastian Vendel-Martinez för att testa på hälsotrenden som bland annat UFC-stjärnorna Alexander “The Mauler” Gustafsson och Khamzat Chimaev använt sig utav. 

Med tanke på att en vitaminshot endast tar några minuter att få, men ger långtgående positiva hälsoeffekter kändes det som ett givet val. Speciellt när vintermörkret börjar göra sig påmint och dagarna börjar bli långa.

Sebastian spenderar ofta flera timmar i sträck framför datorn men håller sig även aktiv på sin fritid med diverse kampsport och hård träning.

 — Jag hade hört talas om vitaminshots och kände mig extra nyfiken när jag fick se att Gus och Khamzat också testat på det. När jag såg att Release Co. även erbjöd kryoterapi blev jag ännu mer taggad! Jag vet att många av mina favoritfighters använder sig av kryoterapi för att återhämta sig efter hård träning och har alltid velat testa på det själv!

Valet föll slutligen på en kraftfull kombo: Vitamindropp Complex, Vitaminshot B12+ och kryobehandling. Medan kryoterapi och vitaminshot endast tar några minuter så tar ett vitamindropp ungefär 30-45 minuter att få.

 


HETAST JUST NU


Vitamindropp: “Gjorde inte alls ont och jag är ändå väldigt rädd för sprutor!”

Via dropp får man ett vitaminkoncentrat rätt in i blodomloppet och medan man väntar får man sitta i ett väldoftande rum med tillgång till TV för att fördriva tiden. Det gav en utmärkt ursäkt för Sebastian att plöja igenom ett par avsnitt av UFC Embedded innan det var dags för en vitaminspruta.

Vitaminsprutan som MMAnytt testade på innehöll Vitamin B1, Vitamin B12 och Vitamin 6. Vitamindropp innehåller en rad av olika vitaminer som förs in i kroppen tillsammans med vätska, däribland Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E och Vitamin B12.

Vitamindroppet gav också en härlig energiboost som höll i sig under resten av veckan.

 — Det gjorde inte alls ont och jag är ändå väldigt rädd för sprutor! Jag blev också positivt överraskad över både vitamindroppet och min kryobehandling. Det var en väldigt behaglig upplevelse som gav mig en välbehövlig energikick!

Fördelarna med vitaminshots och vitamindropp är att man på kort tid kan ge kroppen en extra skjuts av vitaminer. Är man intresserad av att investera i sin hälsa och välmående känns dessa behandlingar som ett givet alternativ som funkar både snabbt och effektivt. 

I takt med att fler välkända atleter och fighters prisar dessa behandlingar tror vi också att allt fler kommer att våga sig på att testa en vitaminspruta och själva känna på fördelarna, även om man är spruträdd som Sebastian.

 — Jag kan se mig själv fortsätta med detta och göra det till en naturlig del av min träning och återhämtning!

Release Co. finns tillgänglig på tre platser i Stockholm. Kom förbi på drop-in eller boka direkt på hemsidan, till hösten öppnar de även i Köpenhamn och Oslo. 

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
AnnonsExklusivtSenaste NyttSponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...