MMAnytts utmärkelser 2020 – rösta fram årets vinnare i sex kategorier!

✔ Vilka tar hem utmärkelserna för Årets Match och Årets Fighter? RÖSTA NU!

2020 lider mot sitt slut och trots en global pandemi och massor av besvikelser så har året också bjudit på en hel del ljusglimtar i vår kära sport.

När vi nu gör en återblick så behöver vi DIN hjälp för att avgöra årets bästa händelser! Vilken match tycker du förtjänar att utnämnas till Årets Match och vem tar hem det prestigefyllda utmärkelsen Årets Fighter?

Gör din röst hörd i våra omröstningar här nedan och kom ihåg att kommentera med dina egna favoriter i kommentarsfältet nedan.

MMAnytt: Årets Match 2020

2020 har varit fullt av fantastiska matcher och prestationer från några av världens bästa fighters. Trots att fansen uteblev så kom många matcher i buren att leverera över all förväntan. Ta en närmare titt på våra nomineringar inför Årets Match och låt oss veta vilken som var din favorit!

MMAnytt: Årets Match 2020

Visa resultat

Loading ... Loading ...

MMAnytt: Årets Genombrott 2020

Mycket kan hända på ett år och speciellt när man nått de stora scenerna av MMA-världen. Medan vissa fighters får sitt genombrott efter flera år av hårt arbete så finns det dem som på bara några dagar, veckor eller månader vänder hela världen upp-och-ned. Vem tycker du förtjänar att vinna Årets Genombrott 2020?

MMAnytt: Årets Genombrott 2020

Visa resultat

Loading ... Loading ...


Missa inte 


MMAnytt: Årets Knockout 2020

Det finns mycket att älska med MMA och kampsport, men det finns få saker som kan mäta sig med det faktum att en match kan ta slut närsomhelst! Året har kommit att bjuda på några otroliga knockouts som fått oss att skrika rakt ut och påminnas varför vi älskar att kolla på kampsport. Vilken knockout har imponerat mest under 2020?

MMAnytt: Årets Knockout 2020

Visa resultat

Loading ... Loading ...

MMAnytt: Årets Fighter 2020

Det har minst sagt varit ett utmanande år för fighters från hela världen. Medan vissa har blivit tvungna att ställa in alla sina matcher så har dörren öppnats för en rad andra. Vem tycker du har haft det mest beundransvärda året och förtjänar att bli kallad för Årets Fighter?

MMAnytt: Årets Fighter 2020

Visa resultat

Loading ... Loading ...

MMAnytt: Årets Svenska Fighter 2020

Under åren så har Sverige har kommit att bli en kampsportsnation att räkna med. Med många fighters i topporganisationer runtom i världen så är det bara en tidsfråga innan Sverige tar hem ytterligare en världstitel. Med massor av svenska fighters som tagit hem stora segrar under året – vem tycker du förtjänar den prestigefyllda utmärkelsen Årets Svenska Fighter 2020?

I år har vi valt att endast ha med fighters som vunnit minst en match under 2020.

MMAnytt: Årets Svenska Fighter

Visa resultat

Loading ... Loading ...

MMAnytt: Årets Submission

Knockouts i all ära, men det finns något högst imponerande med en talangfull grappler som dominerar sin motståndare på mattan. Även i år har fighters bjudit på submissions som fått oss att tappa hakan och sitta med paus-knappen tills vi pusslat ihop vad som egentligen hände. Vem tycker du bjöd på Årets Submission 2020?

MMAnytt: Årets Submission 2020

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Omröstningarna avslutas onsdag den 30 december klockan 23.59.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara