Moraad Moreno vinner proffsdebuten via brutal TKO!

✅ Stjärnskottets första proffsmatch blir succé!

Superior Challenge 19 är i full gång på Cirkus på Djurgården i Stockholm. Alldeles nyss avgjordes galans allra första match, där det svenske stjärnskottet Moraad Moreno gjorde sin professionella MMA-debut i ett catchviktsmöte mot finnen Mika Kuronen.

Moreno vann matchen via teknisk knockout i rond två, efter att ha avlossat flera hårda slag och knän.

I sin play-by-play-rapportering skriver MMAnytts Johan Taliercio följande:

Rond 1:

De båda inleder avvaktande. Ca 30 sekunder in i matchen får Kuronen in en benspark, varpå Moreno svrar med en egen. Moreno får in en träff och Kuronen går för en nedtagning men får inte alls till det. Moreno fortsätter pressa Kuronen med legkicks. Kuronen missar medd några svingar och Moreno får in ännu en legkick.

Moreno får in några hårda slag med Kuronen mot buren. Moreno är den som kontrollerar tempot, KUronen försöker med några kombinationer men träffar bara luft. Moreno får återigen in några träffar med Kuronen mot buren, och följer upp med ytterligare hårda slag och ett knä som träffar finnen. Första ronden är slut efter en mindre slagväxling.

MMAnytts vinnare: 10-9 Moreno

Rond 2:

Moreno får tidigt in en spark som verkar träffa lågt, varpå domaren kort pausar matchen. När de kör igång igen får Moreno in en kroppsslag som han följer upp med en legkick. Moreno börjar avlossa med Kuronen mot buren, men backar sedan undan.

Moreno får in en fin spinning backfist och verkar börja dra upp tempot lite. Kuronen får in en hård legkick. Kuronen försöker med en till spark, men Moreno fångar den och straffar finnen med flera slag. Moreno får in en legkick och får sedan smaka en höger. De båda clinchar mot buren, men Moreno tar sig loss och börjar avlossa en serie slag som träffar Kuronen.

Moreno fångar ännu en spark och straffar Kuronen med några träffar. Moreno pressar Kuronen mot buren med sparkar och slag. Svensken får in flera träffar vilket får Kuronen att gå för en takedown. Moreno visar dock på bra försvar och tar sig loss och börjar gå loss med knän och slag mot Kuronen – som inte har någon chans att besvara dessa. Domaren stoppar matchen.

Vinnare: Moraad Moreno via TKO (slag och knän)


LÄS MER: Superior Challenge 19 – Liveresultat och play-by-play


 

Kategorier
Senaste NyttSuperior Challenge

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...