Intervju med Mosse Atrackhi efter domarskandalen på VM

"INOM MIG VET JAG ATT JAG INTE HAR FÖRLORAT EN ENDA MATCH"Mosse Atrakchi tog sig hela vägen till semifinal - men fick inte chansen att visa vad han går för efter att den finske domaren bröt alldeles för tidigt.Trots det är Mosse nöjd att knipa en medalj i världens största MMA-turnering i A-klass!

Posted by MMAnytt.se on Tuesday, November 20, 2018

Mosse Atrakchi: “Då vart jag extremt besviken”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Mosse Atrakchi gjorde succé på VM - tills domaren inte gav honom en ordentlig chans ✅ "Han flatade ut min höft, domaren trodde jag var ute"

Mustafa Atrakchi gjorde sitt första mästerskap för Sverige – och började med att ta sitt första avslut i karriären mot Finland.

Segertåget fortsatte mot Tyskland där Mosse krossade näsan på sin motståndare. Tysken var dock tuff och tog Mosse hela vägen till ett domslut, som trots den brutna näsan blev split.


Relaterat


I semifinalen gjorde domaren från Finland en dundertabbe och bröt matchen utan att kolla om Mosse var okej, något han inofficiellt visat stor ånger över.

“Jag frågade domaren om ronden var slut. Jag frågade om han bröt. Han sa ‘Jag bröt.’. Då blev jag extremt besviken” sade Atrakchi.

Spana in hela intervjun i videorutan ovan!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...