Foto via Viaplay Fighting

“Mr. Finland” överlever två nerslagningar, vinner underhållande krig

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Galen hatmatch mellan Makwan Amirkhani och Jason Knight ✅ Finländaren säkrar vinsten i comebacken på UFC Liverpool

Alldeles nyss avgjordes den spännande fjäderviktsdrabbningen där finländaren Makwan Amirkhani gjorde comeback i buren för att ta sig an amerikanen Jason Knight på UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till i Liverpool.

Bägge två snackade gott om skit om varandra inför matchen – och de heta ordväxlingarna följde med hela vägen in i buren. Det vi fick se var en riktigt jämn och underhållande match som svängde fram och tillbaka – där Knight först lyckades sänka Amirkhani två gånger i rond ett, varpå “Mr. Finland” sedan återhämtade sig och använde sin brottning för att i slutändan säkra vinsten via delat domslut.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Makwan Amirkhani besegrade Jason Knight via delat domslut (27-30, 29-28, 29-28)

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 130

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...