“Mr Finland” tillbaka – siktar på match under UFC Stockholm!

✅ Har startat ett event så att finska fans kan resa till Stockholm ✅ Har fyra segrar i UFC - inklusive en knockout på åtta sekunder

Det har varit relativt tyst kring den populära, finske fjäderviktaren Makwan “Mr Finland” Amirkhani (14-3) på sistone. Han har endast tävlat en gång sedan mars 2017 och har inte synts till särskilt mycket på sociala medier. Nu har det ändrats.

Amirkhani har nu startat ett evenemang på facebook, där han bjudit in bland annat några av MMAnytts redaktionsmedlemmar, för att anordna resor för finska fans att ta sig till Stockholm. Han har dessutom gjort flera inlägg som antyder på att han har fått eller söker match. Han har dock inte annonserat något tydligt och UFC har inte heller offentliggjort någon match för finnen.

Gjorde explosiv UFC-debut i Stockholm

Amirkhani gjorde UFC-debut i Stockholm år 2015 där han knockade britten Andy Ogle efter endast åtta sekunder in i den första ronden. Han följde upp med en submissionvinst över Masio Fullen och sedan en poängseger över Mike Wilkinson. Han mötte sedan den engelske talangen Arnold AllenUFC Fight Night 107 och förlorade ett delat domslut efter tre jämna ronder. Han återvände med en poängseger över amerikanen Jason Knight i Liverpool i maj 2017 men har varit inaktiv sedan dess.

Vem vill du se Amirkhani möta i Stockholm?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...