Muay thai-fighter blir våldsamt knockad – domarens reaktion är spektakulär

✅ Fighter knockas medvetslös - domaren reagerar blixsnabbt

Under helgens Muay Hardcore gjordes det klart och tydligt att det är skillnad på domare och domare! I den andra ronden mellan Thailands Neymar och den kambodjanska fightern So Sovarathana så lyckades Sovarathana landa en våldsam armbåge som skickade Neymar mot mattan.

Hade det inte varit för domare Sittichai så hade Neymars huvud studsat mot mattan och med största sannolikhet ådragit honom ytterligare skada.

Istället reagerade domaren blixtsnabbt:Missa inte: Avslutad av regelvidrigt och BRUTALT knä i ansiktet – vinner debuten!Muay thai-domare är kända för sina spektakulära insatser. Tidigare under samma event så försökte domare Rojanawat Somsri även sig på att rädda en annan avslutad fighter:

En annan Muay thai-domare som räddar en fighter från ytterligare skada:

 

Följer du Muay thai?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara