Någon betalade över 145 000 kronor för att trolla Joe Rogan

✔VIDEO: Se det komiska meddelandet på himlen!

Invånarna i Los Angeles kunde under lördagen den 12 juni titta upp mot himlen och läsa orden “Joe Rogan is literally 5 foot 3″.

Texten var en del av ett frieri där en person ska ha betalat 17 500 dollar, motsvarande cirka 145 000 kronor, för tio meddelanden på himlen. Det här bekräftar The Wrap som har fått information av Sky Typers, ett företag som utför sådana tjänster.

Det hela började med att texten “Will you marry me Mollie Pratt?” Efter det följde meddelanden som “She said yes” och “I love you more than anything”. Kärleksförklaringarna avslutades dock på ett minst sagt annorlunda och komiskt vis. På det sista meddelandet kunde amerikanarna alltså läsa “Joe Rogan is literally 5 foot 3”.HETAST JUST NU


Joe Rogan är egentligen längre

På sociala medier meddelade Rogan tillbaka i februari 2015 att även om han är kort så är han inte jättekort.

– Jag är kort, men jag är inte så kort, 5’11”, skrev Joe Rogan.

5’11” motsvarar cirka 180 centimeter och är betydligt längre än vad som omnämndes i himmelmeddelandet. “5 foot 3”, motsvarar cirka 160 centimeter, det är alltså en skillnad på tjugo centimeter.

Än så länge har person bakom texten inte framträtt och tvivel finns om det var ett frieri eller endast ett roligt skämt. Oavsett lyckades meddelandet få uppmärksamhet och bemöttes med kärlek.

Rogan har än så länge inte kommenterat uppståndelsen kring texten på himlen, han hade fullt upp under lördagen att kommentera UFC 263 som bjöd på ännu mer spektakulära händelser.

Se fler klipp på texterna som klädde den klarblåa himmeln på västkusten i USA här nedan!

Vad hade du skrivit för 145 000 kronor?

 

Kategorier
Joe RoganSenaste NyttUnderhållning

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...