Naken: Paige VanZant och hennes fästmans isolation blir bara konstigare

✔ Fansen tröttnar ✔ "Ni kräver mer uppmärksamhet än en Covid 19-patient"

Paige VanZant har inte klivit in i buren på över ett år men det har inte hindrat henne från att hålla sig ständigt “relevant” på sociala medier. Den 26-åriga amerikanskan har varit öppen med att hennes karriär på Instagram är mer lukrativ än att slåss i oktagonen och det drar hon nytta av i coronatider.

Tillsammans med sin fästman, den obesegrade Bellator-fighter Austin Vanderfor, så har VanZant hållit sig alltmer aktiv på Instagram med ett tydligt tema: nakenhet.

Sju av deras sju senaste inlägg porträtterar paret nakna, till den punkt att deras kommentarsfält har toppkommentarer i stil med:

 – Snälla sluta med denna pinsamma skit, skrev en användare om naken-bilderna på VanZant

– Ni kräver mer uppmärksamhet än en Covid 19-patient

– Släpp er sexvideo nu, ni börjar se riktigt töntiga ut!

På grund av den rådande situationen kan det komma att dröja innan amerikanskan återvänder till tävlan.

I slutet av förra månaden meddelade VanZant på nytt att hon är redo att återvända till buren och bygga på sin submission-vinst över Rachael Ostovich.

Vinsten kom att bryta en förlustsvit på två raka mot Michelle Waterson och Jessica Rose-Clark, men olyckligtvis kom hon att bryta sin arm mot Rose-Clark i andra ronden av tre.

Trots sin senaste vinst över Ostovich så har dock VanZants skada spökat sedan dess. Hon har bland annat matchats Poliana Botelho och Amanda Ribas men kom att dra sig ur båda matcherna på grund av armfrakturer.

Med en rådande lockdown i USA är det därmed mycket möjligt att vi kommer att få se allt mer av en naken VanZant på Instagram och allt mindre av “12 gauge” VanZant tävlandes i buren.

Här nedan följer ett axplock. Vad tycker du, är det något att klaga på tycker du?

View this post on Instagram

It’s called art, you wouldn’t understand….

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

Howdy neighbors 🦁

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara