Nate Diaz accepterar utmaningen från UFC-doldisen: “Låt oss slåss!”

✔ Luque får svar på sin utmaning och garanterar "Årets Match"

Nate Diaz är redo att återvända till buren och accepterar en match mot “The Silent Assassin” Vicente Luque.

Luque tillhör toppskiktet av welterviktsklassen men har ännu inte kommit att slå igenom. Detta trots att han har en våldsam fightingstil och fyra avslut mot bland annat ex-mästaren Tyron Woodley.

I augusti besegrade han Michael Chiesa via submission i första ronden. Under presskonferensen efter Chiesa-matchen så tog Luque tillfället i akt att utmana UFC-stjärnan Diaz.

 — För mig är Nate en fighter, och fighters slåss, sade Luque. Jag är den typ av fighter som kommer att bjuda på en spännande match, oavsett vem det är emot. Om Nate vill ha en stor match så jag kommer inte att sälja in den genom att prata, men jag kommer definitivt att sälja in den genom att slåss.

Luque har definitivt låtit nävarna sköta snacket. Den lågmälda halvchilenaren har tagit hem sex prestationsbonusar under åtta matcher och har under sina tjugoen vinster endast vunnit två via domslut.

Trots att Luque inte har en stor följarskara så verkar det som att han åtminstone fått Diaz respekt. Mer än en månad efter att Luque utmanade Diaz så fick han ett kort och koncist svar från UFC-stjärnan.

 


HETAST JUST NU


UFC: Vicente Luque vs Nate Diaz – “Årets match!”

Det dröjde inte lång tid innan Luque hade fått nys om Diaz svar. Han skrev ett svar till Diaz och bad bland annat UFC-chefen Dana White att boka matchen.

 — Det här kommer att bli årets match, skrev Luque. UFC, Dana White, Sean Shelby, Ali Abdelaziz, fixa detta!!! När riktiga fighters går in i oktagonen så vet fansen att det kommer att bli krig!

Diaz var i buren så sent som i juni då han förlorade sin andra raka match, ett domslut mot Leon Edwards. Men trots att Diaz blev dominerad i närmare fem ronder så kom han ändå att hyllas för den sista minuten i matchen.

Diaz avslutade nästan Edwards med en våldsam kombination. Många tror till och med att Diaz hade kunnat vinna om han fortsatt att pressa framåt, men Diaz valde istället att ta det lugnt och tiden gick ut. Trots förlusten kom Diaz stjärnstatus att ytterligare skjuta i höjden och han är mer populär än någonsin.

Diaz har tidigare sagt att han ska “försvara i december”, men förklarade aldrig närmare än så. Nu pekar allt på att vi kan komma att få se Diaz ytterligare en gång innan årsslutet.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55



Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...