Nate Diaz går hårt åt McGregors insats mot Mayweather

Nate Diaz är inte en större anhängare av Conor McGregor och för några timmar sedan delade han med sig av sina tankar kring irländarens boxningsmatch.

Det var ett flertal MMA-fighters och före detta motståndare till Conor McGregor som hyllade den irländska lättviktsmästaren efter hans insats mot Floyd Mayweather Jr – Nate Diaz är dock inte en av dem.

Diaz delade med sig av en bild på sociala medier där han kritiserade McGregors insats och sade att han förlorade av samma anledning som i UFC, på grund av konditionsproblem:

Oklart vem McGregor möter härnäst

Det är ännu oklart vem McGregor möter när han gör sin comeback till UFC. Han har ännu inte försvarat sitt lättviktsbälte och några av divisionens toppfighters är inbokade på annat håll.

#2-rankade Tony Ferguson möter Kevin Lee under UFC 216 den 7 oktober medan #1-rankade Khabib Nurmagomedov utmanat McGregor för en match i december men i en nyligen gjord intervju istället sade sig ha siktet inställt på vinnaren av Ferguson vs. Lee.

Det har pratats om att färdigställa trilogin mellan McGregor och Diaz. Nate Diaz har inte tävlat sedan augusti 2016 då han förlorade ett domslut mot “The Notorious”. Några månader innan dess hade Diaz avslutat McGregor via submission i andra ronden.

Diaz har varit öppen med att han är intresserad av matchen men att det kommer krävas en rejäl summa pengar för att han ska ställa upp.

Relaterad läsning:

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara