Nate Diaz är tillbaka i gymmet – Är en retur till buren på gång?

Nick Diaz är tillbaka i gymmet men det betyder det att vi kan få se en retur till buren för Stockton-kämpen?

Nate Diaz har varit borta från buren sedan han förlorade via domslut mot Conor McGregor i augusti 2016. Trots att han varit inaktiv i nästan sjutton månader så har han lyckats hålla sig aktuell då en mängd av fans fortfarande väntar på hans retur.

“Back in action”

I sina två senaste inlägg på sociala medier har Diaz den yngre delat bilder från gymmet där speciellt den senaste väcker hoppet hos dem som önskar att se honom tillbaka i buren.

I sitt inlägg skriver Diaz att han är “back in action” men trots att det kan betyda på att han gör sig redo att skriva på ett kontrakt så vore det i kontrast till hans senaste uttalanden där han bland annat sagt att han blivit erbjuden titelmatcher i alla divisioner och att han redan gått vidare till nästa sport (boxning).

Diaz skapade också rubriker då han begärde stora summor för att acceptera sin nästa match i UFC. Han har den senaste tiden bland annat matchats mot welterviktsmästaren  Tyron Woodley och blivit utmanad av bland annat Gökhan Saki.

Kolla in inlägget:

Good work wit my boy @luke_1er Back in action #beast 👊🏼

A post shared by natediaz209 (@natediaz209) on

 

Vem vill du se Nate Diaz möta i sin nästa match?

 

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...