Nate Diaz blandar sig i McGregor/Mayweather-tjafset med klockrent svar

✅ McGregor nämner Nate Diaz och får svar på tal ✅ Diaz planeras att snart göra comeback

Nate Diaz har inte varit aktiv i buren han förlorade en jämn match mot Conor McGregor den 20 augusti 2016. Det har varit relativt tyst kring Stockton-kämpen men den senaste tiden har han sänt svallvågor genom MMA-världen då han sagt att han närmar sig en comeback.

Det har bland annat pratats om en titelmatch mot den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley men den största matchen för Diaz är med största sannolikhet en tredje match mot den irländska lättviktsmästaren “The Notorious”.


Läs mer: Nate Diaz bryter tystnaden – vill möta Tyron Woodley


McGregor har dock den senaste tiden underhållit tanken om en returmatch mot boxaren Floyd Mayweather, fast denna gång i buren.

På sociala medier har McGregor och Mayweather munhuggits med varandra och det verkar som att Diaz inte kunde låta bli att låta dem båda höra vad han tänkte, speciellt då hans namn kom på tal.

Floyd Mayweather:


Galna odds släppta för Conor McGregor vs. Floyd Mayweather 2


Conor McGregor:


Dana White öppen för Mayweather vs. McGregor 2 i oktagonen: “Är dags att återgälda”


Nate Diaz:

Real kill in real war …. 👑

A post shared by natediaz209 (@natediaz209) on


 

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]