Nate Diaz redo för comeback – Khamzat: “Ta din mjuka kropp till Vegas”

✔ Khamzat fortsätter att utmana Diaz

Av allt att döma så är Nate Diaz sugen på att återvända till buren och Khamzat Chimaev har varit snabb att slänga sitt namn i hatten.

UFC står redo att boka in det svenska stjärnskottet för en huvudmatch men ingen vill ta sig an Stockholms-baserade Khamzat “Borz”.

Enligt Khamzat så har organisationen givit både Stephen “Wonderboy” Thompson och Chris Weidman chansen men utan framgång. Nu vänder Khamzat istället blicken mot Diaz som nyligen hånade Conor McGregor och Dustin Poirier för deras kommande match.

Diaz gick två matcher mot McGregor 2016 varav han vann en och förlorade en. Han var också inbokad för att ta sig an Poirier i slutet av 2018 men matchen materialiserade aldrig då “The Diamond” Poirier skadade sig.


Relaterat


Khamzat till Diaz: “Ta din mjuka kropp till Las Vegas”

Khamzat var snabb på att utmana Diaz och svarade honom på Twitter:

 – Jag låtsas inte, jag slåss, så ta din mjuka kropp till Las Vegas och jag kommer att avsluta dig den 19 december. Du säger att du är en fighter, så kom igen!

Det är osäkert hur intressant Diaz tycker att en match mot Khamzat är. Det är inte första gången som han får en utmaning från det svenska stjärnskottet men än så länge har han inte brytt sig om att ens svara.

Med tanke på Khamzats segertåg är det dock inte svårt att förstå. Sedan sin MMA-debut 2018 så har nämligen “Borz” radat upp ett obesegrat matchfacit på 9-0, alla avslut. Med två vinster på rekordtid och en 17-sekunders KO av Gerald Meerschaert så har svensken blivit en av UFCs hetaste fighters.

Nu är bara frågan vem nästa utmaning kommer att bli.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Khamzat ChimaevNate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara