Nate Diaz.

KLART: Nate Diaz gör comeback!

✅ Stjärnan tillbaka för stor toppmatch på UFC 241

Nu är det officiellt: Nate Diaz är klar för comeback!

Superstjärnan återvänder för första gången på nästan exakt tre år och tar sig an den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis, som är topp 10-rankad i både lättvikt och weltervikt. Pettis vs. Diaz kommer gå i weltervikt och blir den delade huvudfighten på UFC 241, som äger rum i Anaheim, Kalifornien den 17 augusti.

UFC:s vd Dana White avslöjade först nyheten under lördagsnatten, och nyligen blev toppmötet officiellt bekräftad av organisationen (via Twitter):

Diaz (19-11 MMA, 14-9 UFC) har inte fightats sedan sina två berömda stormatcher mot rivalen Conor McGregor, där Diaz vann det första mötet via submission innan McGregor sedan fick revansch via majoritetsdomslut. Pettis (22-8 MMA, 9-7 UFC) kommer själv från en stor skrällvinst i sin första fight som welterviktare, där han tokknockade den tvåfaldige titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson.


LÄS MER: UFC 230: Dustin Poirier vs. Nate Diaz inställd 

LÄS OCKSÅ: Se Wonderboys ödmjuka hälsning – efter brutala förlusten!


UFC 241: Uppdaterat matchkort

Kolla in det senaste matchkortet för UFC 241: Cormier vs. Miocic 2 nedan!

  • Titelmatch i tungvikt: (C) Daniel Cormier vs. #1 Stipe Miocic
  • Weltervikt: Nate Diaz vs. #8 Anthony Pettis
  • Mellanvikt: #2 Yoel Romero vs. #8 Paulo Costa

Vem har du som vinnare – Nate Diaz eller Anthony Pettis? Kommentera!

Kategorier
Anthony PettisNate DiazSenaste NyttUFC 241

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara