Conor McGregor om Nate Diaz beslut: “Klandrar dig inte”

✅ Skickar meddelande till rivalen - efter återkomsten: "Vet hur jag är ..."

Nate Diaz gjorde sin efterlängtade UFC-comeback under helgens UFC 241, då han besegrade Anthony Pettis via domslut efter ett vilt krig.

Läs mer: “Nate Diaz lön är pinsam – UFC borde skämmas!”

Direkt efter matchen valde Diaz att utmana welterviktsstjärnan Jorge Masvidal – men nämnde till mångas förvåning inget om Conor McGregor.

“Grattis – klandrar dig inte”

Diaz och den kontroversielle irländaren delar en intressant historia tillsammans, och har mött varandra två gånger med en vinst vardera.

Många trodde nog att Diaz skulle utmana McGregor till en tredje och avgörande match, men han valde alltså att helt undanhålla irländarens namn under intervjun efter matchen.

Nu skickar McGregor ett meddelande till Diaz via Instagram, där han skriver att han “inte klandrar” Stocktonsonen för att han inte valde att nämna hans namn eller trilogimatchen.

– Idag är det tre år sedan jag och den här mexikanska krigaren gick ut i krig. Grattis till segern i helgen Nate, det var motiverande att se för min egen återkomst. Jag klandrar dig inte för att du inte nämnde mig för en trilogimatch efter matchen, du vet hur jag är när jag går igång. Brutal, skriver McGregor bland annat.

Läs mer: Jorge Masvidal accepterar Nate Diaz utmaning: “Ligger i förhandling”

Diaz match mot Pettis var hans första sedan 2016, då han föll via majoritetsdomslut mot just McGregor. Irländaren har å sin sida inte fightats sedan hösten 2018, då han besegrades via submission mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov.

 

Tror ni att vi får se en tredje och avgörande match mellan McGregor och Diaz? Vill ni se ett sådant möte? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara