Nate Diaz sågar Conor McGregor: “Vad hände med din säsong?”

✔ "Stocktons finest" skickar pik till superstjärnan

Under UFC:s första gala för året gjorde deras största stjärna efterlängtad comeback till sporten. Conor McGregor hade inte fightats sedan förlusten mot ärkerivalen Khabib Nurmagomedov UFC 229: Khabib vs. McGregor i november 2018. Då slutade matchen i förlust men vid comebacken på UFC 246 gick det desto bättre.

McGregor avslutade veteranen Donald Cerrone blixtsnabbt, efter att ha träffat med några riktigt hårda axelslag som skakade om “Cowboy”. Inför matchen hade “The Notorious” pratat om att en mer aktiv säsong var på gång.

Inte aktiv nog för Nate Diaz. I ett inlägg på sociala medier sågar han irländaren och undrar var säsongen tog vägen. Hade det varit en Diaz-säsong menar han att redan skulle ha klivit in i buren.

Mötena mellan Diaz och McGregor har varit bland de mest lukrativa i UFC-historien. När en titelmatch mellan “The Notorious” och dåvarande lättviktsmästaren Rafael dos Anjos föll isär, hoppade Diaz in på kort varsel.

Den första presskonferensen i ett litet gym startade en löpeld som mynnade ut i deras första möte. Diaz tog hem matchen via strypning i andra ronden. Detta efter att McGregor tagit slut på sig själv för att försöka avsluta Diaz.

I returen lyckades McGregor hålla sig undan Diaz markspel och tog hem ett majoritetsdomslut. Med ett matchfacit mellan de två på 1-1 har ett tredje möte hängt i luften sedan deras senaste match 2016.

Det var en utmaning från Diaz sida som satte bollen i rullning för den första matchen mellan honom och irländaren. Det finns en möjlighet att detta utspel kan få McGregor att nappa igen.

I skrivande stund har ingen av stjärnorna en match inbokad. McGregor har dock uttryck en önskan att möta vinnaren mellan Nurmagomedov och Tony Ferguson, men har också kopplats ihop med ett möte med Justin Gaethje i sommar.

Vill du se Nate Diaz mot Conor McGregor härnäst? Kommentera!

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...