Nate Diaz UFC 202 skärmdump

Nate Diaz: “Erbjuden titelmatch i vilken division som helst”

Nate Diaz påstår att han blivit erbjuden att välja fritt vilken titel han vill fightas om - men tar inte betet.

Nate Diaz har inte fightats sedan matchen mot Conor McGregor på UFC 202: Diaz vs. McGregor 2 förra sommaren. Kontraktsdispyter och orealistiska lönekrav har hållit superstjärnan utanför oktagonen.

Nu verkar det dock som att UFC (enligt Diaz) har erbjudit honom titelmatch i vilken viktklass som helst. Dock verkar Stockton-legenden inte alls intresserad utan hintar istället om att han ska tävla i boxning.

Begärde 15 miljoner för match mot Woodley

Senast Diaz namn var på tapeten så pratades om att han skulle utmana welterviktsmästaren Tyron Woodley i huvudmatchen på UFC 219. Diaz tränare Richard Perez menade att Diaz förtjänar minst 15 miljoner dollar (ca 125 miljoner kr) för att få möta Woodley och att om priset inte matchas kan de lika gärna vänta på en trilogi mot McGregor.

Tyron Woodley (vänster) och Nate Diaz (höger). Foton via USA TODAY Sports

UFC-presidenten Dana White har nyligen gått ut och sagt att UFC aldrig har erbjudit varken Woodley eller Diaz matchen, varpå Diaz svara “Shut the fuck up bitch” medan Woodley säger att White är “delusional” och alltid trycker ned honom.

En sak är säker, fansen vill se Diaz tillbaka i oktagonen.

 

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.