Nate Diaz försvarar Conor McGregor – Efter hånet från Jake Paul

✔ "Du behöver få stryk" ✔ Diaz tar sin gamle rivals parti efter videoattacken

Genom historien har konceptet av en leviatan varit en förenande faktor. Det som ursprungligen betydde havsodjur har senare blivit förkroppsligandet av ett större hot som förenar motsägande partier som tidigare varit oense. Med den kontexten i åtanke, så har Jake Paul agerat leviatan då Nate Diaz precis gick ut för att försvara sin gamla rival Conor McGregor.

RELATERAT: YouTube-stjärnan utmanar Conor McGregor – med hånfull video om hans fru!

Det var i morse svensk tid som YouTubestjärnan Paul gick till attack mot McGregor i en svordomsfylld videoutmaning. Videon inleds med att Paul kallar McGregor “irländska f***a”, för att sedan bli en utmaning till boxningsmatch. Paul drog även upp McGregors fru på ett smaklöst sätt och gick till attack mot UFCs vd Dana White.

“Du kan inte slåss på riktigt”

Det skapade en stark reaktion från Diaz, som tog till sociala medier för att varna Paul om konsekvenserna av hans utmanande ord.

– Jake Paul du behöver får stryk gratis din bortskämda jävel, du kan inte ens slåss på riktigt ditt dumma fan, det kommer sluta med att du får stryk på riktigt någonstans om du pratar så där, skrev Diaz.

Diaz och McGregor har en av de starkaste rivaliteterna i UFC. De möttes först på UFC 196 efter en hätskt uppbyggnad, då Diaz ersatte en skadad Rafael dos Anjos. I vad som blev en av de större skrällarna i UFCs historia så vann Diaz på submission i den andra ronden.


HETAST JUST NU


McGregor vs Diaz 3?

De möttes sedan en andra gång på UFC 202, i vad som blev en klassisk match. Herrarna lämnade allt i buren under fem hela ronder, och efter full tid tilldelades McGregor segern via majoritetsdomslut.

Bägge fighters har varit öppna för ett tredje möte. Senast i år på UFC 246 talade McGregor om en trilogi efter att ha slagit ut Donald “Cowboy” Cerrone i den första ronden.

– Den tredje matchen finns alltid där, Nate, sa irländaren.

Diaz har dock inte tävlat sedan november förra året då han mötte Jorge Masvidal. Diaz förlorade via teknisk knockout på grund av ett läkarstopp, men har lämnat dörren öppen för en comeback.

Är hånet från Jake Paul den sista gången vi ser Nate Diaz och Conor McGregor på samma sida?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]t.se

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...