Nate Diaz försvarar Conor McGregor – kallar Khabib Nurmagomedov för “mobbare”

✅ Stockton-legenden tycker Nurmagomedov borde förväntat sig attacken ✅ "You guys got punked"

Ingen har väl lyckas undgå kaoset som ägde rum under torsdags-eftermiddagen i Barclays Center, Brooklyn när Conor McGregor och flera ur hans team gick fullständig bärsärk efter mediedagen. Han attackerade bussen där rivalen Khabib Nurmagomedov satt, fick Rose Namajunas att lämna arenan i chock och skickade Michael Chiesa blodig till sjukhuset.

Det hela tros ha börjat eskalera efter att Nurmagomedov och Artem Lobov hamnat i en konfrontation, där hela Nurmagomedovs team var med mot en ensam Lobov. Nurmagomedov gav Lobov en örfil över ett påstående att Lobov kallat “The Eagle” för “fegis”.

Lobov var också delaktig i kaoset och hans match på UFC 223 mot Alex Caceres är struken. McGregor jagas dessutom av New York-polisen och hans plan får inte lov att lämna flygplatsen.

UFC-bossen Dana White är fly förbannad och kallar McGregors beteende för “kriminellt”, och undrar om McGregor går på droger.

Dana White (vänster) och Conor McGregor (höger).

“Jag har redan örfilat båda”

Den sista man trodde skulle vara på “The Notorious” sida är Stockton sonen Nate Diaz. Han tycker att Nurmagomedov betett sig som en mobbare och hånade dagestaniern för att de stannade på bussen.

Vidare säger Diaz även att kaoset inte har något med honom att göra, då han redan örfilat båda och deras team. Diaz och Nurmagomedov hamnade i slagsmål efter en WSOF-gala som började på läktaren och sedan fortsatte ute i lobbyn.

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.