Nate Diaz fortsätter reta Dustin Poirier: “Skit i viktklassen”

✔ Över ett år av inaktivitet för publikfavoriten!

Publikfavoriten Nate Diaz vägrar ge upp i sina försök att egga topprankade Dustin Poirier och få honom att acceptera en match.

Sedan året startade har Diaz haft taggarna utåt mot Poirier och de har munhuggits ett flertal gånger på sociala medier. Senast var det Diaz som tog till sociala medier där han sa att han “tränar för att spöa upp” Poirier.

Diaz vägrar att ge sig och fortsätter att gäcka “The Diamond” på Twitter genom att utmana honom och lägga upp videos på honom.

– Kom och få lite av det riktiga, skrev Diaz på Twitter.

– Detta är fightingsnack. Skit i viktklassen, fortsatte Diaz.


MISSA INTE


UFC 230: Dustin Poirier vs Nate Diaz – inställd

Diaz och Poirier bokades för match på UFC 230 i augusti 2018. Herrarna ställde upp på en presskonferens och gjorde staredown – men mötet blev tyvärr aldrig av.

Poirier tvingades dra sig ur matchen på grund av en skada och ytterligare omständigheter ledde till att deras vägar aldrig korsades. Det är dock en publikvänlig matchning som många fans vill se då båda fighters stilar bäddar för underhållning.

Poirier var senast aktuell på UFC 257 där han knockade Conor McGregor i en returmatch från 2014. Det var utan tvekan Poiriers största vinst under sin karriär och en seger som fört honom till nya höjder. I sin senaste intervju sade dock Poirier att han tänker ta ett steg tillbaka och är beredd att låta UFC-kollegorna göra upp om bältet.

Diaz har i sin tur inte tävlat sedan UFC 244 i november 2019, då han mötte Jorge Masvidal i en match om UFCs BMF-bälte. Diaz förlorade via teknisk knockout på grund av ett läkarstopp mellan den tredje och fjärde ronden.

Sedan dess har Diaz länkats ihop med flera olika fighters, men inget har ännu lett till en match. UFC-chefen Dana White har dock sagt att Diaz är på väg tillbaka och att han kommer återvända till lättviktsklassen för första gången sedan 2015.

 

Vill du se Nate Diaz vs Dustin Poirier?

 

Kategorier
Dustin PoirierNate DiazSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara