Foto: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Nate Diaz klargörande – går INTE i pension!

✅ "Kommer aldrig..."

Nate Diaz förlorade supermatchen om “BMF”-titelbältet mot Jorge Masvidal på UFC 244 förra helgen. Detta efter att mötet stoppats av läkare p.g.a. två jack vid Diaz högra öga.

Under presskonferensen efter galan klargjorde Diaz att han förtjänade en omedelbar returmatch mot Masvidal. UFC-bossen Dana White verkade dock inte lika intresserad av ett returmöte – något som fick Diaz att reagera.

Strax efter presskonferensen lade Stocktonsonen ut ett inlägg på sitt instagram-konto där han bland annat skrev:

– Åt helvete med en returmatch, den här skiten var över innan det började, skrev Diaz.

Inlägget avslutas med orden “peace out fight game.” Detta uttalande har tolkats av vissa som om Diaz är klar med sporten och att han genom inlägget meddelade sin uppsägning.

“Det är en sak som är säker”

Men att Diaz skulle ha hängt upp sina handskar för gott stämmer dock inte. Detta klargjorde han några dagar senare för ESPN.

– Vem har sagt att jag ska gå i pension, jag kan gå match ikväll. Jag kommer fightas för alltid, jag kommer aldrig gå i pension, det är en sak som är säker, sade Diaz.

Läs också: Nate Diaz om kritiska momentet mot Masvidal: “Det var då vi båda förstod …”

Kategorier
Senaste Nytt

Jenny Svensson heter jag och grapplas gärna så fort jag får chansen. Jag är ett stort MMA-fan med en förkärlek för tjejfighting. Förutom att skriva på MMAnytt driver jag även Instagram-kontot @Grapplinggäris

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...