Medan du sov: Nate Diaz om framtida motståndare: “Inga fler ‘suckers'”

✅ MMAnytt på plats i New York - spana in intervjuerna inför UFC 244: Masvidal vs. Diaz ✅ Jorge Masvidal, Nate Diaz och Kelvin Gastelum

Fight week är officiellt igång och även om de öppna träningarna inte bjöd på någon vidare träning från Jorge Masvidal, Nate Diaz eller Kelvin Gastelum fick media i alla fall chansen att ställa några frågor.

Gastelums motståndare Darren Till är ännu inte på plats i New York. Jared Cannonier har kallats in som ersättare på kort varsel, men Gastelum verkar inte så sugen på att möta honom.

Någon som däremot är på plats är MMAnytt-reportern Sebastian Vendel-Martinez som kommer tillhandahålla oss med alla nyheter från UFC 244: Masvidal vs. Diaz. All info om galan, hålltider och stream hittar du HÄR.

Nedan kan du ta del av intervjuerna med Diaz, Masvidal och Gastelum!

Nate Diaz

Jorge Masvidal

Kelvin Gastelum

Dana White Contender Series kommer till Asien nästa år

Greg Hardy är en av de som kom till UFC via DWTNCS – Foto: Steve Mitchell-USA TODAY Sports

Den populära tisdagsserien Dana White’s Tuesday Night Contender Series (DWTNCS) har gett många fighters en plattform att ta sig till UFC.

De populära Sean O’Malley, Maycee Barber, Greg Hardy och lovande talangen Edmen Shabazyan gjorde succé i programmet – och gjorde framgångsrika UFC-debuter.

Nu meddelar UFC att de planera att lansera samma programserie i Asien. UFC har tidigare arrangerat DWTNCS i Brasilien. Den asiatiska motsvarigheten förväntas lanseras nästa år och kommer äga rum på UFC:s nya Performance Institute i Shanghai, Kina.

Det bästa med det här jobbet är att åka runt i världen och hitta framtidens stjärnor, sade White till MMAjunkie.

Asien är en av de platser som har mest potential just nu. Vi kommer att använda programmet för att utveckla fighters och ge de chansen att tävla på världens största kampsportsplattform.

Mike Perry planeras gå match på UFC 245

På tal om DWTNCS, försöker UFC-boka in “Platinum” Mike Perry mot en annan DWTNCS-fighter: nämligen Geoff Neal. Neal fick ett UFC-kontrakt efter avslutsvinsten förra året och har sedan dess vunnit fyra raka, tre via avslut.

Perry, å andra sidan, kommer senast från en förlust i ett ofattbart krig mot Vicente Luque, där “Platinum” förlorade ett delat domslut. Innan dess stod han som vinnare i två av sina senaste tre matcher.

Matchen planeras äga rum på UFC 245: Usman vs. Covington, där hatmötet mellan welterviktsmästaren Kamaru Usman och den extremt kontroversielle Colby Covington är huvudmatch, tillsammans med ytterligare två titelmatcher.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...