Nate Diaz får karriärsråd från oväntat håll – McGregor totalhånar dem båda!

✔ Brittiska politikern gör sig hörd?! ✔ "Glöm inte vem som gett dig allt!"

UFC-stjärnan Nate Diaz har nyligen fått karriärsråd på Twitter från en tämligen överraskande källa.

I söndags fick Nate varningen att inte signera ett nytt kontrakt med UFC. Förslaget kom från ingen annan än Dominic Cummings, en kontroversiell politiker som tidigare arbetat som chefsrådgivare för den brittiska premiärministern Boris Johnson.

Cummings var en av flera brittiska politiker som pressade röstare att rösta för Brexit i en folkomröstning, vilket förstås resulterade i att Storbritannien lämnade Europeiska Unionen.

Såhär skrev Cummings till Nate på Twitter, efter att Nate uppgett att han vill ha en match mot vemsomhelst:

–Signera inte ett nytt UFC-kontrakt, började Cummings. Du kommer tjäna mycket mer pengar utanför (UFC) OCH [Dana White] kommer att sluta ett avtal (med dig) för trilogimatchen (mot) [Conor McGregor] framöver. Men utanför (UFC) kommer du ha mer (av ett övertag) & kommer tjäna mer $. Kolla hur de saboterade för [Georges St-Pierre], som nu väntar på att kontraktet ska löpa ut.


HETAST JUST NU


Conor McGregor gör sig hörd i debatten!

Nate har tidigare öppet diskuterat en eventuell match mot rankade welterviktaren Vicente Luque. Även Luque verkar vara intresserad av matchen, särskilt med tanke på de extra pengarna som Nate drar in till sina galor. Det enda som verkar stå i vägen för denna garanterat spännande match är UFC:s ledning.

Enligt stjärnmanagern Ali Abdelaziz har Diaz endast en match kvar på sitt nuvarande kontrakt. Med en till match avslutas alltså kontraktet vilket skulle innebär att Nate kan röra sig vidare till andra organisationer. Detta är något som Abdelaziz tror att UFC vill undvika.

Spekulationen från Abdelaziz är det som gett upphov till Cummings förslag på Twitter. Möjligheterna utanför UFC är troligen något som Nate själv funderat över – en eventuell anledning till varför han verkar vara så ivrig att komma igång med en till match i år.

Rivalen Conor McGregor var givetvis tvungen att dela med sig av sin åsikt även han. När gäller Nate är McGregor alltid först med att kommentera! Såhär skriver han i ett svar på Twitter:

(Vem har han) fått råd ifrån? Tror denna beniga pissunge att han är affärskunnig eller något? Mannen, du hade 15 matcher i UFC och låg på 20k (dollar) per match och 20k extra om du vann. Hahahaha 15 fucking matcher, i UFC! Ögonlocket hängde av huvudet på dig och du fick en check för 20k före skatt. Glöm inte vem som gett dig allt!

 

 

 

 

Foto av Steve Marcus/Getty

 

Blir det någonsin en till match mellan Nate Diaz och Conor McGregor?

 


Bellator Moscow: Fedor Emelianenko får motstånd i sin sista match


Speltips inför Bellator 269:

Fedor Emelianenko vs Timothy Johnson är matchen som alla MMA-fans längtar efter inför Bellator 269. MMA-legendaren Fedor är, åtminstone enligt oddsen, favoriten till att vinna. Det innebär att Johnson är fightern som du kan tjäna mest på ifall du tippar på honom och han vinner! Men vem vill satsa mot tungviktslegendaren Fedor?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...