Framtiden i UFC ännu oklar för Nate Diaz – UFC:s president kommenterar!

✔ Kan superstjärnan Nate landa i en annan organisation?! ✔ Blir det boxning härnäst?

Med endast en match kvar på kontraktet med UFC har Nate Diaz varit tydlig med att han vill tävla igen, och därmed avsluta kontraktet, så snart som möjligt. Nate har bland annat utmanat rankade welterviktaren Vicente Luque och UFC-veteranen Tony Ferguson på senare tid.

Allt pekar på att Nate är intresserad av att röra sig vidare från UFC till andra organisationer, förmodligen i jakt på mer pengar och bättre kontrakt. En boxningsmatch mot YouTubern och stjärnan Jake Paul verkar inte vara helt utesluten. Huruvida UFC lyckas övertala honom att stanna kvar och förlänga kontraktet återstår att se.

UFC:s president Dana White har i en ny intervju diskuterat Nates framtid med företaget. Kommentarerna verkar vara något av en passiv-aggressiv pik riktad mot superstjärnan.

Det är ett val som han måste fatta själv, sade White i en intervju med TSN. Lyssna, för många av dessa killar så är det ingen hemlighet. Om du tror att du är en av de bästa i världen och tror att du kan vinna en världstitel här, eller mäta dig med topp fem (i din viktklass), så är det i [UFC] du borde vara. Sekunden du börjar tvivla måste du fundera över andra alternativ.


HETAST JUST NU


Nate är inte den enda fightern på jakt efter mer pengar

Nate är en av många fighters som på senare tid verkar vara intresserad av en övergång till andra organisationer såsom Bellator eller PFL. Många legender av sporten, exempelvis Junior Dos Santos, har uppgett att UFC behandlat dem illa mot slutet av deras tid med organisationen. Pengarna är en bidragande faktor till det spridande missnöjet.

– Det finns en massa ställen där du kan gå och fajta och tjäna mycket pengar, fortsatte White. Många av dessa killar, när de väl byggt upp ett rykte och etablerat sina namn här, går vidare till dessa organisationer och tjänar galna pengar. Och bra för dem. Det är bara hur det fungerar.

När det gäller Nate kan White inte ge några absoluta svar.

– När det gäller Nate Diaz vet jag inte hur han känner sig just nu och hur han tror att hans framtid kan se ut ifall han signerar ett kontrakt för en ytterligare fem eller fyra matcher, sade White.

Nate är en sann UFC-veteran – med hela 14 år inom organisationen på ryggen. Så småningom borde det bli en till match för Nate i UFC, vare sig det är Ferguson, Luque eller någon annan motståndare saken gäller. Kanske blir det den sista matchen i UFC någonsin för superstjärnan?

Vem borde Nate Diaz möta i sin (kanske) sista match i UFC?

 


Missa inte: UFC 267: “The Leech” planerar att grusa Khamzat Chimaevs efterlängtade comeback!


Speltips inför UFC 267!

På UFC 267 blir det comeback för den obesegrade svenska atleten Khamzat Chimaev! Han möter Li Jingliang på galan och oddsen ligger helt på Khamzats sida. Om du litar på att “Borz” vinner, varför inte tippa på blågult?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteNate DiazSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC on ESPN: dos Anjos vs. FizievRafael dos Anjos vs. Rafael Fiziev


9 Juli | 00:00 | UFC
1.49 - 2.55
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5812
Rafael dos Anjos vs Rafael Fiziev2.701.50
Caio Borralho vs. Armen Petrosyan1.622.30
Said Nurmagomedov vs Douglas Silva de Andrade1.403.00
Jared Vanderaa vs Chase Sherman1.572.50
Jamie Pickett vs Denis Tiuliulin1.572.50
Michael Johnson vs Jamie Mullarkey2.701.50
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...