Nate Diaz och Khabib Nurmagomedov i tjafs på UFC 239!

✅ VIDEO: Här tvingas vakterna gå emellan

Att UFC-stjärnan Nate Diaz och den obesegrade lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov har svårt för varandra är känt sedan tidigare. Många har nog sett vad de haft att säga till varandra genom åren – och hur ett storbråk bröt ut under under WSOF 22 i Las Vegas.

Och under nattens UFC 239 var det dags igen.

– De började bråka, Khabib och Diaz. De snackade skit till varandra fram och tillbaka. Alla stoppade det, vi flyttade på Diaz och sedan lämnade Diaz efter Gilbert Melendez fight, sa UFC:s vd Dana Whitepresskonferensen efter galan.

Lyckligtvis hann det aldrig bli fysiskt, utan det blev ett verbalt tjafs mellan Diaz och Nurmagomedov där även Nurmagomedovs manager, Ali Abdelaziz, i vanligt ordning blandade sig i. Det hela kunde som tur var snabbt stoppas av säkerhetsvakterna – innan något kunde gå illa.

Se videon nedan (via Twitter):

Så här skriver ESPN:s Brett Okamoto om händelsen (via Twitter):


Mer om Nate Diaz och Khabib Nurmagomedov:


 

Kategorier
Khabib NurmagomedovNate DiazSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...