Nate Diaz efter den inställda matchen: “Jag möter Khabib när han är redo”

✅ Nate Diaz tar sikte på lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov ✅ Jorge Masvidal reagerar på nyheten och säger sig vara redo att ställa upp - på ett villkor

Nate Diaz har förlorat sin motståndare inför UFC 230 och nu ser det ut som att vi inte kommer att få se den populära fightern göra sin comeback. Han var inplanerad att möta Dustin Poirier men idag kunde MMAnytt bekräfta ryktena. “The Diamond” Poirier är skadad och har därmed dragit sig ur mötet. Det är ännu oklart vilken typ av skada det rör sig om.


Bekräftat: Dustin Poirier vs. Nate Diaz är inställt inför UFC 230


Nate Diaz vs. Khabib?

Ett flertal fighters sagt sig vara villiga att ställa upp medan andra har skjutit ned idéen. En dem som  säger sig vara villig att möta Diaz i buren är Jorge Masvidal som dock vill ta matchen i weltervikt:

Justin Gaethje har också tagit fram som potentiell inhoppare men han skjuter själv ned idéen:

Mest troligt är att vi inte kommer att få se Nate Diaz tävla under UFC 230 den 3 november. När MMA-journalisten Ariel Helwani pratade med Stockton-fightern så sade han att han tänker vänta in lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och ta sig an honom:

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...