Nate Diaz kommentar om titelmatchen får BRUTALT svar: “Jag örfilar dig!”

✔ Diaz tar parti mot Gilbert Burns - får snabbt svar på tal

Nate Diaz gillade inte att UFC planerade en titelmatch i weltervikt mellan Kamaru Usman och Gilbert Burns. När nyheterna först kablades ut så tog Diaz till sociala medier för att håna sina kollegor, men fick snabbt svar på tal.

Nu när det står klart att Burns kommer att ersättas av Jorge Masvidal så ger Diaz istället sitt godkännande.


Relaterat: 


Nate Diaz tar Masvidals parti mot UFC

Diaz tyckte från första början att Masvidal förtjänade titelchansen. De första förhandlingarna mellan UFC och Masvidal kom dock att misslyckas efter att “Gamebred” Masvidal inte fått vad han tyckte han förtjänade.

Masvidals löneproblem med UFC påminner om Diaz egna problematik med organisationen, något som kan förklara varför Diaz reagerat så starkt från första början.

“Durinho” Burns sitter just nu i karantän efter att han testat positivt för coronaviruset. Det hindrade dock inte honom från att ge ett obarmhärtigt svar till Diaz.

 – Jag skulle mörbulta dig! Jag kommer både att grappla och slå sönder dig… och jag kommer att örfila dig! Sluta snacka!

Burns har just nu sex raka vinster och innehar topplaceringen i welterviktsklassen. Diaz har i sin tur två vinster och två förluster i sina fyra senaste matcher.

Diaz återvände till tävlan i 2019 efter att ha tagit ett stort uppehåll efter sina två uppmärksammade matcher mot Conor McGregor.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Gilbert BurnsNate DiazSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara