Nate Diaz öppnar upp om framtidsplanerna efter UFC!

✔ "Nu är allt mitt att ta"

Nate Diaz vill tävla i boxningsringen nu när han äntligen har gått klart sitt kontrakt med UFC.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

På UFC 279 bjöd Diaz på ett imponerande avslut över Tony Ferguson i rond fyra av en blodig huvudmatch. I segerintervjun efter matchen hintade UFC-stjärnan om en övergång till boxningsvärlden, eftersom han ville visa kollegorna hur man “tar över” en annan sport. Nu har Diaz förklarat vad nästa kapitel i karriären kan bli för honom och hur förkärleken för boxning fick sin start.

– Jag började fightas från 17 eller 18 års ålder medan jag tränade med min boxningscoach, sade Diaz till iD Boxing. Det fanns massvis med boxare i mitt gym och jag hade tänkt boxa till en början, men det var fler MMA-galor i mitt område så jag fastnade i MMA. Jag har varit fast i buren hela den här tiden med kontrakt och en massa annat. Nu är allt mitt att ta. Jag har aldrig slutat att träna för en boxningsmatch sedan jag började fightas. När rätt motståndare eller rätt grej dyker upp, kommer vi att ta tillfället i akt.

Efter femton år med UFC är tiden i oktagonen nu över för Diaz, men han utesluter inte en retur till buren framöver. Efter matchen mot Ferguson sade han att han var öppen för att återvända till UFC efter att ha tagit över boxningsvärlden.


HETAST JUST NU


Nate Diaz nästa motståndare kan eventuellt bli YouTube-boxaren Jake Paul!

Diaz har hintat om sin potentiella nästa motståndare tidigare, men i intervjun med iD Boxing bekräftar han planerna.

– (Jake Paul) är definitivt ett av alternativen, fortsatte Diaz. Han gör stora grejer. Han har en stor match framför sig. Om han vinner den är jag säker på att folk kommer vara riktigt imponerade. Och om Anderson (Silva) gör sin grej mot honom, kommer även det att vara imponerande. Nu har han en ordentlig match framför sig. Jag ser fram emot den.

Den 29 oktober kommer YouTube-boxaren Paul att ta sig an UFC-legendaren och före detta mellanviktsmästaren Silva under en uppmärksammad pay-per-view gala. Trots sin bristande erfarenhet inom kampsportsvärlden har Paul lyckats besegra två tidigare MMA-mästare i form av Tyron Woodley och Ben Askren. Han har även knockat alla sina tidigare motståndare och gått obesegrad genom fem matcher.

När det gäller matcherfarenhet är det dock självklart Silva, en av MMA-världens främsta fighters, som har övertaget. Själv har Silva radat upp två raka segrar i ringen på senare tid, varav en vinst över en tidigare boxningsmästare, nämligen Julio Cesar Chavez Jr.

I detta steg av deltagarnas respektive karriärer är det svårt för Diaz att förutspå vem som går segrande ur matchen.

– (Det är) jämnt. Jag vet inte (vem som vinner). Vi får se vad som händer.

Vem vill du se Nate Diaz möta i boxningsringen?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...