Nate Diaz REJÄLT förlöjligad efter sitt utspel: “Tacka McGregor”

✔ Mästaren hånar Diaz matchfacit: "Sätt dig ner för fan"

Nate Diaz reagerade starkt på att UFC bestämt sig för sätta ihop en titelmatch i weltervikt mellan Kamaru Usman och Gilbert Burns. På sociala medier så hånade Diaz sina UFC-kollegor och kritiserade Usman för att acceptera matchen mot Burns istället för att ta sig an Jorge Masvidal.

Nu får Stockton-fightern rejält svar på tal från både Usman och Burns. Welterviktsmästaren “The Nigerian Nightmare” Usman började med att ta upp Diaz och Masvidals respektive matchfacit:

 – Låt oss titta på fakta: Du, din luffare har förlorat fem av nio matcher under de senaste åtta åren. Du har tolv förluster totalt. Är 1-1 de senaste fyra åren och vägrade slåss mot Woodley när du fick chansen.

Killen du rekommenderar har totalt tretton förluster. Förlorade mot Damian Maia, som i sin tur blev avslutad av Burns i första ronden. Han förlöjligade också dig din luffare.

Usman fortsatte sedan med att jämföra Diaz med Burns. “Durinho” Burns är just nu nummer ett-rankad i welterviktsklassen med sex raka segrar. Två av hans segrar är i 2020 och tog hem Performance of the Night-bonusar.

 – Slutsatsen: om du har tvåsiffriga förluster på ditt matchfacit så sätt dig ned för fan.


Relaterat till Nate Diaz:


Burns hånar Nate Diaz och hans lön före McGregor

Även Burns tog till sociala medier för att besvara Diaz kommentarer. Han tog också upp det faktum att Diaz inte varit alls aktiv under den senaste tiden och dessutom förlorat en stor del av sina matcher.

Diaz hade också nämnt att han tjänar bättre än både Usman och Burns tillsammans, något som Burns sade endast berodde på Conor McGregor.

 – Kolla, den här snubben har gått tre matcher under de senaste fyra åren. Jag ska gå min tredje match på mindre än fem månader och det är i år.

En sak till, du måste tacka Conor McGregor. Han är den enda anledningen till att du tjänar pengar i ditt liv Nathan.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara