Nate Diaz säger Khamzat Chimaev nobbade UFC-match – för giftermål!

✔ Publikfavoriten är desperat ute efter att boka in sista UFC-matchen! ✔ Anklagar Khamzat för att undvika UFC-matchen!

UFC-stjärnan Nate Diaz är frustrerad över att inte få någon match inbokad och påstår nu att han fått kalla handen från UFC-svensken Khamzat Chimaev.

Diaz har inte tävlat på snart ett år, men om man får tro honom själv så är det inte på grund av honom. Den amerikanska publikfavoriten har varit öppen med sina intentioner att boka in den sista UFC-matchen på sitt kontrakt. Trots att han tackat ja till matcher mot namn som Dustin Poirier och Michael Chandler så har UFC valt att inte boka in något för Diaz.

UFC har däremot tidigare försökt att få till en match mellan Diaz och Khamzat. Den gången visade dock Diaz inte något intresse för att möta den svenska supertalangen. Nu säger dock Diaz att han försökt att få till matchen under en längre period men att det är Team Khamzat Chimaev som tackat nej!

– Jag har försökt att slåss i ett år och några månader, skrev Nate Diaz. Jag har också försökt att slåss mot Khamzat under en och en halv månad, men han är skadad, har haft visumproblem, är överviktig och nu har den jäveln stuckit iväg för att gifta sig istället för att slåss, vad i helvete? Jag försöker få till en match mot en riktig fighter, så fort som möjligt i typ juli.

Diaz refererar till rapporter om att Khamzat nyligen åkte till Tjetjenien för att gifta sig, uppgifter som i skrivande stund varken bekräftats eller dementerats. Att Khamzat fortfarande återhämtar sig från de skadorna han ådrog sig i sitt welterviktskrig mot Gilbert Burns skulle dock vara mer än rimligt.

Burns vs Khamzat tog vid under UFC 273 den 9 april och är en stark Årets Match-kandidat. Khamzat tog mycket stryk under den tuffa trerondaren och vann slutligen via enhälligt domslut. Om Diaz är helt inställd på att slåss i juli så skulle det lämna lite utrymme för Khamzat att återhämta sig fullständigt och dessutom förbereda sig inför den matchen.

Många har dessutom kritiserat UFC:s försök att matcha Khamzat mot Diaz och ser det som ett försök att underminera Diaz innan han lämnar MMA-organisationen. Det har också spekulerats i om UFC endast väntar in den forne dubbelmästaren Conor McGregor för att därefter bokar in en trilogimatch mellan irländaren och Diaz.

Oavsett vilket så står Diaz fortfarande utan motståndare medan Khamzat verkar mer intresserad av att ta sig an divisionens rankade fighters, däribland den forne titelutmanaren Colby Covington.


HETAST JUST NU

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khamzat ChimaevNate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...