Nate Diaz hånar UFC-kollegorna: “De är inte värda ett skit”

✔ Ställer sig på Jorge Masvidals sida ✔ Förlöjligar UFC-mästarens lön

Nate Diaz gillar inte att UFC bestämt sig för att sätta ihop en titelmatch mellan welterviktsmästaren Kamaru Usman och nummer ett-rankade Gilbert Burns. Efter att matchen utannonserat så tar Diaz tillfället i akt och hånar UFC-kollegorna:

 – Det här är vad som är felet med folk som säger att de är fighters. De nöjer sig med mindre för de vet att de inte är värda ett skit.

Du skulle tagit dig an nästa kille i kön, inte han som tar mindre betalt för att [UFC] säger så. Det här är anledningen till att ingen kommer att komma ihåg er. Det här är inte en titelmatch.


Relaterat till Nate Diaz:

Missa inte:


Nate Diaz: Jag tjänar bättre än er – sammanlagt

Enligt Diaz så skulle “The Nigerian Nightmare” Usman tagit sig an nummer tre-rankade Jorge Masvidal i sitt nästa titelförsvar.

Masvidal har just nu tre raka TKO/KO-vinster över bland annat Darren Till och Ben Askren. Han vann senast BMF-bältet (“baddest motherfucker”) genom att besegra Diaz och har länge pratats om som nästa titelutmanare.

“Gamebred” Masvidal är dock en av flera superstjärnor som hamnat i en konflikt med UFC över pengar. Organisationen väljer därmed att låta Burns få nästa titelchans istället.

“Durinho” Burns sköt nyligen upp till förstaplatsen i welterviktsrankingen efter en dominant seger över ex-mästaren Tyron Woodley i slutet av maj.

Burns må inte ha varit namnet på allas läppar innan sin senaste seger, men har trots allt sex raka segrar, varav två är i år. Enligt Diaz så skulle dock Usman inte accepterat Burns som motståndare och passar på att slänga ytterligare en känga i deras riktning.

  – Jag tjänar mer pengar än båda er – sammanlagt + FUCK REEBOK, skriver Diaz på Twitter

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara