Nate Diaz vädjar: “Låt Kabobs idiotpolare stanna i UFC, sparka mig”

✅ Nate Diaz nya utspel - vill få sparken från UFC ✅ Den kontroversiella Stockton-fightern sade sig tidigare vara inställd på att möta Khabib

Nate Diaz är den senaste i raden av fighters som lägger sig i diskussionen gällande Zubaira Tukhugovs öde i UFC.

Tukhugov spelade en stor roll i det tumult som uppstod efter helgens titelmatch mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor. UFCs president Dana White har sagt att Tukhugovs handlingar under bråket kommer att resultera att han stängs av på livstid från organisationen.

Han är också avlägnad från sitt inplanerade möte med McGregors lagkamrat Artem Lobov, en match som vad planerad att ta vid under UFC Fight Night 138 den 27 oktober.

Det är dock ett flertal fighters som ställer sig mycket kritiska till UFCs beslut, bland annat lättviktsmästaren Khabib som tagit till sociala medier för att slå ned på organisationen.

Nu har även Nate Diaz uttalat sig:

“[Dana White] please let kabobs dumbass friend stay in [UFC]
Fire me it will be bettter this way.
I think it’s more fair that way …” skrev Nate Diaz på Twitter


Kaxigt! Där här sa Khabib till Conor McGregor – medan han slog honom

Nate Diaz efter den inställda matchen: “Jag möter Khabib när han är redo”


Fick sin UFC 230-match inställd

Diaz problem med UFC har varit en pågående historia. Den 33-åriga Stockton-fightern har vid flera tillfällen hotat att hoppa av matcher, aldrig tävla för UFC igen och har dessutom hamnat i problem med lagen utanför buren.

Det såg dock ut som att Diaz skulle göra sin comeback under UFC 230 då han matchades mot Dustin Poirier. Tyvärr blev det dock mötet inställt – men inte på grund av Nate.

Diaz har sedan dess sagt att han tänker invänta lättviktmästaren Khabib och möta honom. Om han inte får sin nya önskan uppfylld vill säga.

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara