VIDEO: Ännu en fighter bryter benet efter benspark!

✔ Se den otäcka skadan! ✔ Tredje benbrott på bara några veckor!

Det verkar som att benbrott blir allt mer förekommande inom MMA och på bara några veckor har vi fått se tre otäcka skador i form av ett brutet ben efter bensparkar. I helgen höll National Fighting Championship en gala där ena fightern i huvudmatchen bröt sitt ben.

Nyligen fick vi bevittna ett av de värsta benbrotten i UFC:s historia när den forne mellanviktsmästaren Chris Weidman mötte Uriah Hall på UFC 261 i slutet av april. Efter en hård benspark från Weidman i den första ronden fick han sitt ben brutet och föll ner på mattan.

Efterspelet bjöd på otäcka scener där Weidman låg och vred sig av smärta och behövde bäras ut på bår. Vad som gjorde det hela mer bisarrt är att en liknande händelse tog vid i titelmatchen mellan Weidman och Anderson Silva i december 2013.

Bara två veckor efter UFC 261 såg vi ytterligare en fighter få sitt ben brutet på liknande sätt i en kickboxningsmatch på en gala anordnad av First Step Championship i Polen.


HETAST JUST NU


Fighter bryter benet på National Fighting Championship 3!

Förra helgen anordnades National Fighting Championship 3 i Krefeld, Tyskland och på galans huvudmatch fick vi se en titelmatch i fjäderviktsdivisionen mellan Mohammed Sadok Trabelsi och Niko Samsonidse.

Den andra ronden började i lugnt tempo och båda atleterna möttes i mitten av buren. Samsonidse gick till attack med sitt högra ben och backade sedan tillbaka. Strax därefter får han iväg en vänsterspark och ett högt ljud hörs när han träffar och benbrottet är ett faktum.

Samsonidse försöker ställa sig på benet men faller ihop. Sadok Trabelsi rusar för att avsluta matchen men hinner hejda sig och domaren avbryter matchen. Se den otäcka videon nedanför!

 

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...