NEJ! Forne titelutmanaren besegrar Pannie Kianzad efter tufft krig!

✔ Svenskans imponerande vinstsvit är nu bruten

Den svenska bantamviktaren Pannie “Banzai” Kianzad fick dessvärre se sig besegrad efter ett möte med den tuffa forne titelutmanaren Raquel “Rocky” Pennington.

Svenskan äntrade matchen med hela fyra raka segrar i ryggen över alltmer erfaret och meriterat motstånd. Pennington återvände efter mer än ett års frånvaro på grund av en avstängning för ett receptbelagt läkemedel.

Pennington var snabb med att söka clinch inledningsvis men Kianzad vände och hamnade i dominant position. I clinch mot buren träffade Kianzad med flera fina knän men inget som skakade sin motståndare. Det var en jämn rond men en där svenskan hade majoriteten av de dominanta positioner.

I en andra ronden gick Pennington direkt på en superman punch vilket ledde till clinch. De separerade och Pennington fick in en hård träff som skakade Kianzad, “Banzai” kontrade med en hård kombination men hamnade så småningom på marken. Kianzad jobbade aktivt från bottenposition men Pennington lyckades ta svenskans rygg tillfälligt. De hamnade återigen i clinch mot buren vid slutet av den andra ronden.

De återupptog clinch tidigt i den tredje ronden men när de separerade träffade Pennington med ett hårt slag som verkade skaka svenskan något. Kianzad tog sig snabbt in i matchen igen och träffade med fina slag, armbågar och knän. Båda fighters började sedan avlossa hårda slagkombination och krigade ronden.

Efter full tid utnämnde domarna Pennington till segrare via enhälligt domslut.

Se höjdpunkter från matchen nedan!HETAST JUST NU


Vinstsviten nu bruten

Kianzad tog sig till final i säsong 28 av The Ultimate Fighter men förlorade via submission mot Macy Chiasson. I ett underligt drag valde UFC att inte ge svenskan en chans i UFC trots sina prestationer fram till dess.

Efter en seger mot franske Iony Razafiarison fick Kianzad återvända till UFC i juli 2019. Hon förlorade mot Julia Avila via domslut men gjorde en stark insats och bokades därefter för en returmatch mot Jessica Rose-Clark i Moskva. Kianzad dominerade matchen och säkrade därmed sin första vinst i UFC.

Sedan dess har “Banzai” radat upp segrar mot den forne titelutmanaren Bethe Correia, TUF-deltagaren Sijara Eubanks och sedan veteranen Alexis Davis.

Kianzad var i ett utmärkt läge inför mötet med Pennington på UFC Vegas 37 men hennes imponerande vinstsvit är nu bruten.

En förlust mot Pennigton i UFC är dock inget att skämmas för. Hittills har hon enbart förlorat mot fighters som är eller har varit UFC-mästare, som exempelvis Holly Holm, Jessica Andrade och den regerande mästaren Amanda Nunes.

Vem borde Pannie Kianzad möta efter förlusten mot Raquel Pennington?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...