NEJ! Tobias Harilas match på Cage Warriors 132 inställd!

✔ Sökte återkomst till vinstkolumnen efter snopen förlust

Cage Warriors 132 går av stapeln imorgon kväll men dessvärre kommer svenske Tobias “Bad Intention” Harila inte att möta brasilianska Jair Junior som planerat. Ingen av de kommer att tävla under galan.

Dessvärre har Junior testat positivt för covid och har därför avlägsnats från galan. Utan möjlighet att hitta en lämplig ersättare till Harila på kort varsel har matchen istället skrotats. Det är ännu inte klart när Harila återvänder till organisationen för en ny match.


HETAST JUST NU


Tobias Harila vs Jair Junior – en chans att återvända till vinstkolumnen

Harila representerar Västerås Fight Club och har tävlat professionellt sedan maj 2018 och blev snabbt en av de mest lovande talangerna i Sverige med sin spektakulära knockoutkraft.

Han tog sig in i Cage Warriors efter att ha radat upp hela sex raka segrar inklusive vinster över Fernando Flores, Rafael Macedo och Adam Westlund. I sin första match i Cage Warriors ställdes Harila mot den skotske veteranen Aiden Stephen. Det blev en kortvarig match då Stephens striking helt enkelt inte höll måttet mot den hårdhänte svensken  som avslutade via TKO i den första ronden.

Därefter mötte Harila fransmannen William Gomis i en match som blev frustrerande och händelsefattig. Gomis backade ständigt och nöjde sig med att plocka poäng – något som visade sig vara effektivt då han vann ett enhälligt domslut efter full tid.

Harila tog dock nederlaget gallant och drog inga ursäkter.

– Jag har inga ursäkter alls, skrev Harila på sociala medier. Gjorde mitt jobb, förberedde som aldrig förr och gick in för att vinna. Jag hade den mördarmentaliteten och som jag sa, jag kommer inte ta ett enda steg bakåt och det gjorde jag inte. Dessvärre blev det mitt fall. Jag hade den mentaliteten att spöa skiten ur honom, men en sann ninja behöver också anpassa sig och överkomma när saker inte fungerar. Jag måste kunna trycka på bromsen och tänka om och köra ny strategi. Tror inte det det bottnade i skills jag tror bara han var smartare än mig.

Sedan dess har Harila spenderat flera veckor på Sanford MMA i Florida med många av de absolut bästa i världen. När han väl återvänder till buren lär “Bad Intention” vara bättre än någonsin.

Foto: Stefan Romare


Missa inte: UFC 269: Oliveira vs. Poirier – Matchkort, Svenska Tider, Info & Stream


Speltips inför UFC 269: Oliveira vs Poirier

I helgen kommer lättviktsbältet att stå på spel då divisionsmästaren Charles Oliveira försvarar sitt bälte mot topprankade Dustin Poirier i Las Vegas.

Galan kommer bjuda på en mängd av spännande match och ytterligare en titelmatch då dubbelmästarinnan Amanda Nunes försvarar sin bantamviktstitel mot Julianna Pena.

Tillsammans med MMAnytts samarbetspartner Bethard kan du göra galan ännu mer intressant genom att lägga en insats. Ta en närmare titt på oddsen i kvällens titelmatcher och låt oss höra vem du tror kommer vinna!

Bethard_knapp_ryggaspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttSvenska FightersTobias Harila

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...