Ngannou lärde sig kombon som avslutade Overeem för två veckor sedan

Det är svårt att avgöra vad som är mest skrämmande med Francis Ngannou: det faktum att han är närmare två meter och väger 120 kg, att han slår som ett lokomotiv eller att han endast tränat MMA i fem år?

Lärde sig kombon för två veckor sedan

I helgen lyckades den Kamerun-födda kämpen knocka ännu en motståndare då han tog sig an den #1-rankade Alistair Overeem. Efteråt kunde UFCs president Dana White avslöja att Ngannou skulle få nästa titelchans mot den regerande mästaren Stipe Miocic.


Läs mer: Det börjar hetta till mellan Francis Ngannou och Stipe Miocic


Men trots att Ngannous uppercut nästan slet av Overeems huvud från hans kropp så säger nu hans tränare att det är ett nytt vapen i “The Predator” Ngannous arsenal.

Han började lära sig kombinationen för två veckor sedan, något om sannerligen talar för att vi kan förvänta oss en explosionsartad utveckling i Ngannous fortsatta UFC-karriär.

“Jag landade i Las Vegas den 18 november och började träna den 20:e. Vi drillade kombinationen fram till matchdagen, i omklädningsrummet och sedan BOOM…”Relaterat:

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...