Nick Diaz hintar om en comeback

✅ Är Nick Diaz på väg tillbaka till UFC? ✅ USADA-avstängningen tar slut redan nästa vecka

Under gårdagen kom nyheten att Stockton-sonen Nick Diaz accepterat en ettårig avstängning av US Anti-Doping Agency (USADA). Anledningen till avstängningen var att han inte hade meddelat USADA var han befunnit sig, trots upprepade tillsägelser.

Eftersom avstängningen är retroaktiv från den 19 april 2017 får den forne Strikeforce-mästaren återvända till buren redan den 19 april nästa vecka – och nu verkar Diaz vara sugen på en ny match.

“Back where we left off”

I ett nyligen publicerat inlägg på Instagram hintar den äldre Diaz-brodern nämligen om att en comeback kan vara på gång.

Back where we left off👊🏽 😡😡😡😵😵😵😵😵🙂☹️🤕

A post shared by nickdiaz209 (@nickdiaz209) on

Diaz (26-9, 2 NC MMA, 7-6, 1 NC UFC) sågs senast i buren i januari 2015, då han förlorade en femrondare mot den tidigare mellanviktsmästaren Anderson Silva via enhälligt domslut. Förlusten ändrades sedan till en No Contest när det stod klart att Silva hade testat positivt för steroider.

Vem vill ni se Nick Diaz möta om han återvänder till UFC?

Kategorier
Nick DiazSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara