Nick Diaz mugshot offentliggjord – Stocktonfightern får domstolsdatum

✅Se Nick Diaz förbrytarfoto ✅Stockton-fightern är släppt mot borgen för mer än 160 000 kr

Nick Diaz står anklagad för misshandel och kommer att stå inför rätten den 6 juni, det står klart efter att källor bekräftat informationen till MMAFighting idag. Den populära Stockton-fightern kommer stå till svar inför domare Amy Chelini i juni efter att ha blivit arresterad i fredags, misstänkt för två fall: misshandel via strypning och misshandel av första graden.


Relaterat: Nate Diaz i problem med rättvisan – Anklagas för misshandel


Allvarliga misstankar mot Diaz

Den 34-åriga Diaz har inte varit i buren sedan han förlorade sin tredje raka UFC-match då han besegrades av Anderson Silva via domslut i januari 2015. Matchen kom senare att ogiltigförklaras efter att både Silva och Diaz testat positivt för otillåtna preparat och sedan dess har större delen av rampljuset istället fallit på Nicks yngre bror Nate Diaz.

Det har ryktats om en comeback för Nick men hans återkommande problem med USADA har varit ett återkommande tema. Förra månaden blev han dock friad från ännu ett USADA-straff som härstammade från hans val att vid upprepade tillfällen misslyckas med att rapportera till anti-doping-organisationen var han befann sig, ett krav om han ska vara del av UFCs anti-doping-program.

Nu ser det dock ut som att Nicks eventuella retur till buren kan komma att skjutas upp ytterligare då han är misstänkt för allvarliga brott som kan komma att landa honom problem med rättvisan och UFC.

Las Vegas Metropolitan Police Department släppte Nick Diaz förbrytarfoto men Stockton-fightern sitter inte längre häktad då han betalade borgen på $18,000 (ca. 161 500 kr) och numera är på fri fot tills han ska infinna sig i rätten den 6 juni klockan 8:30 lokal tid.

Även Nicks lillebror Nate har den senaste tiden hamnat i trubbel då han står anklagad för misshandel under en MMA-gala där han enligt uppgifter ska ha skadat UFC-fighter Clay Guida.


Relaterat: Nick Diaz gripen misstänkt för kvinnomisshandel


Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nick DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara