Uppgifter: Nick Diaz på väg tillbaka – matchas mot överraskande motståndare!

✔ "Diaz är fortfarande under kontrakt och letar efter en fajt och vi alla vill se honom igen"

MMA-profilen Chael Sonnen berättade i ett avsnitt av “Beyond The Fight” att UFC försöker få till en match mellan Nick Diaz och Kevin “Trailblazer” Holland.

Det eventuella mötet är i sådana fall beräknat att ta plats i welterviktsdivisionen som Holland nyligen meddelat att han tänker återvända till. Holland siktar på att göra sin debut i UFC:s welterviktsklass nästa år och detta innebär att han återvänder till viktklassen för första gången sedan juni 2017.

Holland har gått 13 matcher i UFC och har ett totalt matchfacit på 21 vinster och 7 förluster. I hans tre senaste framträdanden har han förlorat två matcher och den senaste mot Kyle Daukaus slutade i en “No Contest” efter en oavsiktlig headbutt.

Det var dock inga dåliga motståndare han förlorade emot, både Derek Brunson och Marvin Vettori har tävlat för titeln och är högt rankade i mellanviktsklassen. Och innan förlustsviten hade han funnit stora framgångar och radat upp fem vinster i rad som alla tog plats under fjolåret.


HETAST JUST NU


Nick Diaz vs. Kevin Holland

Sonnen meddelar att han fick höra uppgifterna från en kollega och blev först förvånad av uppgifterna på grund av Diaz stjärnstatus.

– “Tommy från Bronx” tog nyss kontakt med mig, sade Sonnen. Han berättade något väldigt intressant till mig och jag frågade ifall jag fick dela med mig av informationen. Det gällde något angående Nick Diaz vs. Kevin Holland och han sa att det var offentlig information och att jag fick sprida uppgifterna vidare.

– Jag blev först överraskad när jag fick höra detta eftersom Diaz är en megastjärna! Men vad ska man annars göra med honom? Diaz är alltid en vinst ifrån att vara ett main event. Han var på huvudkortet mot Robbie Lawler i hans senaste match.

– Holland kommer gå ner till weltervikt, Diaz är fortfarande under kontrakt och letar efter en fajt och vi alla vill se honom igen. Så det är dags att börja boka in honom i smarta högintressanta matcher, jag gillar det!

 

Vad tycker du om ett möte mellan Diaz och Holland?


Missa inte: MMA-världen reagerar på Jose Aldos fantastiska insats mot Rob Font!


📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Nick DiazNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...