Nick Diaz (vänster) och Jorge Masvidal (höger). Foto: MMAnytt / Sarah Stier-USA TODAY Sports

Nick Diaz planerar UFC-comeback – mot Jorge Masvidal!

✅ Rasar mot stjärnans kommentarer ✅ "Du är redan körd ..."

Det verkar som att Nick Diaz är på väg mot en återkomst till UFC och MMA-buren. Motståndaren i sikte är ingen mindre än Jorge Masvidal, som Diaz hoppas möta i den enorma Texas-arenan AT&T Stadium under våren.

Masvidal var som känt senast aktuell i en supermatch mot Nate Diaz, Nicks yngre broder. “Gamebred” vann matchen genom ett läkarstopp och kröntes då till UFC:s “baddest motherf*cker” – en titel som Nick Diaz anser borde tillhöra honom.

Planerna från Diaz sida avslöjades precis i en sprillans ny intervju med ESPN, där han också klargör att han inte uppskattade Masvidals kommentarer om att “döpa” Nate.

– Du är redan körd om du fightas mot mig, säger Nick Diaz och tillägger:

– Sådär pratar man inte till någon.

Nick Diaz till UFC: “Är i era händer nu”

Diaz manager, Kevin Mubenga, bekräftar även planerna för ESPN.

– Det hänger på dig nu, Dana White (UFC:s vd, reds. anm). Det hänger på er, UFC. Det hänger på dem, det är i deras händer nu, säger Diaz.

Diaz har inte fightats sedan januari 2015, då han förlorade mot Anderson Silva via enhälligt domslut – innan resultatet senare ogiltigförklarades. Detta eftersom Silva testade positivt för steroider, medan Diaz å andra sidan åkte dit för att ha brukat cannabis för nära inpå matchen.

Diaz planerades göra comeback och möta Masvidal på UFC 235 i Las Vegas tidigare i år, innan matchen då föll isär.


RELATERAT: KRÖNIKA: Nate Diaz – förstör inte allt du jobbat för, motherf***er!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jorge MasvidalNick DiazSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara