Nick Diaz röker blunts och besöker UFCs Performance Institute

Nick Diaz har inte tävlat sedan början av 2015 men idag besökte han UFCs Performance Institute, vågar vi hoppas på en comeback?

Den senaste tiden har det varit mycket prat om bröderna Nick och Nate Diaz. De populära kämparna har inte varit aktiva inom UFC på lång tid men massor av folk väntar på ett besked om nästa match. Nu kommer ett besked om ett steg som kan vara i rätt riktning för Diaz den äldre.

Nick har inte tävlat sedan början av 2015

Nick Diaz har inte stigit in i buren sedan han förlorade sin tredje raka match då han besegrades av Anderson Silva via enhälligt domslut i början av 2015. Matchen kom dock att ogiltigförklaras efter att både Silva och Diaz testat positivt: Silva för drostanolone och androsterone, Diaz för marijuana.

Sedan dess har det sett ut som en retur till buren varit avlägsen men idag besökte han UFCs Performance Institute och fick bland annat en tur runt institutet av Reed Harris, UFC Vice President för Athlete Development.

Det var dock inte det enda som Diaz den äldre ägnade sig åt.

Dem som följde med på hans Instagram Stories kunde se att han hade en minst sagt fullproppad dag som inkluderade nunchuks och något som såg ut som blunts:

Relaterat:

Kategorier
Nick DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...