Ratades av UFC – nu är enhänte stjärnan klar för Bellator!

✅ Får chansen i topporganisationen – efter UFC-bossens diss

Nick Newell (15-2) är klar för en ny organisation. Den enhänte fightern har precis skrivit ett kontrakt för en match i Bellator, där han tar sig an Corey Browning Bellator 225 den 24 augusti.

Läs mer: Nick Newell talar ut efter tuffa förlusten på DWCS 14

Newell kampanjade under en lång tid för en plats i UFC, men ratades länge av UFC-bossen Dana White som inte såg en plats för honom i organisationen.

Newell fick till sist en chans i Dana White Contender Series, men där blev det en förlust och därmed ingen chans till ett UFC-kontrakt.

Förlorade mot UFC-stjärnan

Nu kommer Newell till mötet med Browning med en seger i den första ronden mot Antonio Castillo. Hans enda andra förlust, förutom i Contender Series, kom mot UFC-stjärnan Justin Gaethje för fem år sedan.

Browning kommer till matchen mot Newell med två raka Bellator-segrar i ryggen. Hittills har han lyckats besegra realitystjärnan Aaron Chalmers och Kimbo Slices son Kevin Ferguson Jr. i organisationen.

 

Vad tror ni om Newells chanser i Bellator? Kommentera nedan!

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara