Conor McGregor i New Yorks domstol efter bussupploppet i Brooklyn. Foto via Damon Martin/Twitter

JUST NU: Conor McGregor får nytt rättegångsdatum

✅ Conor McGregor var nyss i rätten i Brooklyn ✅ Får nytt datum för rättegången - vill nå en överenskommelse ✅ Managern positiv: "Vi har bra förhandlingar"

Alldeles nyss återvände den irländske UFC-stjärnan Conor McGregor till rätten i Brooklyn, New York tillsammans med klubbkamraten Cian Cowley. De var förstås där på grund av den ökända bussattacken som var riktad mot Khabib Nurmagomedov i samband med UFC 223 i april, där McGregor bland annat hade sönder ett fönster genom att kasta en pirra – vilket skadade flera personer.

McGregor och Cowley gick in i rätten samtidigt och det hela var över efter ungefär 90 sekunder. De försöker just nu förhandla fram en så kallad “plea deal”, vilket i princip innebär parterna är samarbetsvilliga och vill komma fram till en överenskommelse med reducerat straff.

Nästa datum i rätten är nu satt till den 26 juli.


Relaterat:


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara