JUST NU: Jeremy Stephens knockar Josh Emmett brutalt

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Skoningslös (men kontroversiell) knockout i huvudmatchen ✅ "Lil' Heathen" kommer undan med ett otillåtet knä och armbågar i bakhuvudet

Alldeles nyss avgjordes huvudmatchen på UFC on FOX 28: Emmett vs. Stephens i Orlando, Florida, där vi fick se ett spännande toppmöte i fjädervikt mellan Josh Emmett och Jeremy Stephens.

Den första ronden var jämn där bägge fighters fick in hårda träffar. Det var dock Emmett som fick in det hårdaste slaget som golvade Stephens.

“Lil’ Heathen” kom sedan ut starkare i rond två och lyckades så småningom sänka Emmett med en klockren slagkombination. Väl på marken knäade Stephens dock Emmett i huvudet och slängde dessutom ett par hårda armbågar i bakhuvudet – som ignorerades av domaren. Istället kunde han fortsätta slå varpå Emmett kort senare var medvetslös.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: #8 Jeremy Stephens besegrade #4 Josh Emmett via KO i rond 2 (1:35).

Kategorier
Just nuSenaste NyttUFC on FOX 28

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.