JUST NU: Jose Aldo avslutar Jeremy Stephens brutalt!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Jose Aldo är tillbaka! ✅ Forne mästaren vinner via TKO! ✅ Se avslutet här!

Alldeles nyss fick vi se den delade huvudmatchen på UFC on FOX 30: Alvarez vs. Poirier 2 i Calgary, Kanada. Där ställdes den forne fjäderviktsmästaren Jose Aldo mot den explosiva veteranen Jeremy Stephens.


RELATERAT: UFC on FOX 30: Alvarez vs. Poirier 2 – Livestatistik och Resultat


Matchen inleddes något avvaktande då bägge fighters kände av varandra. Men plötsligt började de växla slag och då gick det genast vilt till. Det smällde på bra och de båda turades om att landa hårda slag – men i slutändan var det ett stenhård kroppsslag från Aldo som fick Stephens att vika sig.

Aldo följde då ner på marken och landade ytterligare ett par hårda slag mot en liggande Stephens innan domaren stoppade matchen.

Aldo återvände därmed till segerspåret för första gången sedan juli 2016 och står nu med totalt 27 vinster och fyra förluster i proffskarriären, varav nio segrar och tre nederlag i oktogonen.

Stephens fick å sin sida en tre matcher lång vinstsvit bruten och står nu med ett matchfacit på 28-15, varav 15-14 i UFC.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: #2 Jose Aldo besegrade #4 Jeremy Stephens via TKO (slag) i rond 1 (4:19).

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC on FOX 30

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...