NU SÖKER VI NYA MMANYTT-SKRIBENTER & MEDIASÄLJARE!

✔ Vill du bli en del av teamet bakom Sveriges största MMA-sida?

MMAnytt.se söker just nu efter skribenter & mediasäljare som brinner för MMA och besitter de färdigheter vi behöver för att utvecklas som team. Tillsammans kan vi göra Nordens största MMA-sida ännu bättre!

Just nu söker vi:

 • Skribenter med goda språkkunskaper. Du bör ha en bra näsa för nyheter som har potential att blir virala samt full koll på sociala medier. För dessa tjänster krävs det inte att du bor i Stockholm. Meriterande är också kunskaper inom bildredigering samt SEO (sökmotoroptimering). Det är viktigt att du har ett genuint intresse för kampsport, att du är lyhörd med en vilja att lära och utvecklas samt att du är självgående och tävlingsinriktad.
 • Mediasäljare (måste ha erfarenhet inom media-annonsering branschen); Om kombinationen sälj och MMA tilltalar dig så läs vidare här – Key Account Manager Sport!

Är du den vi letar efter?

Du kommer att få möjlighet att växa med den ledande sidan för MMA-nyheter i Sverige och du blir en del av ett skönt team som varje dag jobbar hårt för att föra sporten framåt.

Är du den vi letar efter? I sådana fall kommer vi att lära dig allt du behöver veta om det mediala landskapet inom MMA-världen samt ta med dig och träffa fighters, täcka stora MMA-galor och mycket mer!

Låter detta som något för dig?

Söker du tjänsten som skribent vill vi att du fyller i detta formulär.

Omslagsfoto: Stefan Romare/ MMAnytt

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...